AVGdesk Team

Iman Biesheuvel

Iman Biesheuvel

AVG specialist

Verbinden – analyseren - organiseren

Mijn centrale drijfveer is het leveren van een waardevolle bijdrage aan de maatschappij, door het hebben van zowel een procesbegeleidende als een beleidsontwikkelende rol. Ik ben gericht op professionaliteit en deskundigheidsverwerving. 

Mijn kerncompetentie is dat ik goed ben in het verbinden van mensen en dat koppel aan een sterk  analytisch- en organiserend vermogen door o.a. (creatieve) oplossingen en het werken in teamverband.

Ik ben analytisch sterk en werk doel- en resultaatgericht  met  een  hoge  taakopvatting.  Heb een focus op hoofdlijnen met oog voor de belangrijke details en los complexe en lastige zaken op. Onder hectische omstandigheden blijf ik rustig en houd ik overzicht. Ik ben in staat om verbindingen te leggen en vaardig in het beheren van in- en externe netwerken. Ik kom het beste tot mijn recht als projectmanager of secretaris op het gebied van arbeidsparticipatie, Maatschappelijk Betrokken Ondernemen, op het snijvlak van overheid en bedrijfsleven en op privacygebied / AVG. . In een woord: drijvende kracht.

Werkervaring

Gemeente Zaanstad

2017 – 2018        Projectleider Interne Participatie / Inclusiviteit

2015 – 2017        Secretaris sector Frontlijn / Projectleider Onderwijs & Economische Ontwikkeling

 

Betaald Voetbal Organisatie AZ

2014-2015           Manager Wedstrijdzaken & Projecten AZ

2012-2014           Directiesecretaris AZ / Manager Projecten AZ

2010-2012           Directiesecretaris AZ / Manager Bedrijfsvoering AZ

2006-2010           Directiesecretaris AZ / UEFA main contact

2005-2006           Directiesecretaris AZ / Manager Sportsponsoring DSB

1999-2005           Secretaris / Coördinator project nieuw stadion

1998-1999           Manager Algemene Zaken AZ

1996-1998           Beleids- & Projectmedewerker AZ

 

Vrijwilligerswerk

Ambassadeur project Supporters voor Supporters van Stichting Mee

In 2013 heb ik i.s.m. Stichting Mee een sociaal project opgestart om jongeren met een grote afstand tot de arbeidsmarkt een stapje dichterbij te brengen middels stageplaatsen bij sponsors van AZ en terugkomdagen met alle deelnemers. Dit concept wordt momenteel ook op andere plaatsen uitgerold.

 

Bestuurslid ‘In Alkmaar Kan Alles’

‘In Alkmaar Kan Alles’ is een jongereninitiatievenfonds dat in het leven is geroepen om innovatieve projecten te initiëren die bedacht, opgezet en uitgevoerd zijn door creatieve, ondernemende jongeren. Het fonds zorgt ervoor dat de jongerenprojecten een kleine financiële injectie krijgen zodat het project een grote kans van slagen heeft. Het fonds is opgezet door de gemeente Alkmaar, wordt beheerd door een onafhankelijk bestuur en vormgegeven door Stichting STAD, het jongerenprojectbureau in Alkmaar.

Social Networks

Laatste berichten

No items found.
Alle auteurs