UNO

UNO

UNO ICT. Maakt veilig werken mogelijk. Altijd & overal!

Ontzorgd: altijd en overal

Proactief advies: expertise en monitoring

Workspace portofolio: totaaloplossing en gemak

Beste support: luisteren en meedenken

Met slimme ICT oplossingen en Topsupport zorgt UNO ervoor dat je altijd en overal kunt werken. Dat je al je gegevens en programma’s kunt gebruiken, met betrouwbare en betaalbare technologie. En zónder dat je er zélf veel verstand van hoeft te hebben. We werken met eerlijke voorwaarden en heldere afspraken vooraf. En dat allemaal op een manier die jouw organisatie tijd, aandacht en kosten bespaart. Zo biedt UNO een ICT totaal oplossing die jou volledig ontzorgt!

Lage kosten, schaalbaar, nagenoeg geen onderhoud. Deze voordelen spreken iedereen aan. Maar past een cloud infrastructuur wel bij jouw organisatie? En zo ja welke Cloudoplossing is dan de beste? Je kan drie cloudvormen onderscheiden Public, Private en een Hybride Cloud. De keuze hangt o.a. af van de eisen t.a.v. beveiliging, controle, schaalbaarheid en flexibiliteit. Maar ook juridische aspecten en gebruikte applicaties spelen een rol. Als Trusted Advisor helpt UNO je graag bij het maken van de juiste keuze.

Ga je migreren naar Office 365? Is je kennis van Microsoft een beetje weggezakt? Wil je je medewerkers extra trainen om acties van cybercriminelen te herkennen of heb je gewoon te weinig tijd voor het volgen van een cursus? 

UNO kan je hierbij helpen met efficiënte trainingsoplossingen, waarbij alle medewerkers binnen je organisatie online trainingen kunnen volgen tijdens kantoortijden of in privétijd. 24 Uur per dag en zeven dagen per week, waar en wanneer het uitkomt. Uit onderzoek blijkt, dat veel eindgebruikers te weinig kennis hebben van programma’s wat uiteindelijk resulteert in onnodig tijdverlies. Dit kan zelfs oplopen tot 30 minuten per dag. UNO biedt daarom de voldoende trainingen!

Welcome to your workspace

Diensten
  • AVGdesk Abonnementen
  • AVG Training
  • AVG Compliance check

UNO

PARK HOORNWIJCK 6B

2289 CZ

RIJSWIJK (ZH)

Overige partners

.............................

Zaandijk
CuraConsult B.V.

Compleet EPD

Als zorgprofessional bent u primair verantwoordelijk voor het leveren van zorg. Het bijhouden van een administratie mag die belangrijke taak niet in de weg staan. Toch dient u voor een correct EPD, naast zorginhoudelijke gegevens, ook de nodige financiële- en persoonsgegevens vast te leggen.

Meer lezen
Barendrecht
Digisource

Klaar voor de toekomst? Samen gaan we ervoor!

Klaar voor de toekomst? 6 ICT basisvoorwaarden! Wij geloven dat elk bedrijf aan zes ICT basisvoorwaarden moet voldoen om niet alleen nu, maar ook in de toekomst, veilig en efficiënt te werken.

Meer lezen
Ede
WELNET B.V.

Welnet biedt alle ICT-diensten voor ondernemers onder één dak

We leveren onze diensten onder eigen beheer. We kunnen dus altijd direct reageren en u hebt één loket voor al uw ICT zaken. We nemen onze verantwoordelijkheid omtrent beveiliging en integriteit.

Meer lezen
Bergen
AVGManager

AVG op orde voor MKB, Onderwijs en Zorg

Wij werken vanuit de overtuiging dat een goede borging van privacy bijdraagt aan de klanttevredenheid en betrouwbaarheid van uw bedrijf. Tevreden klanten vergroten de waarde van uw bedrijf. Privacy & ondernemen of Privacy & het bieden van goede zorg en onderwijs, gaan hand in hand: AVGManager

Meer lezen
Anna Paulowna
PH Verheul

Verheul voor al uw zakelijke verzekeringen, ook voor uw CyberPolis en AVG oplossing

...we elke dag bewijzen dat wij echt adviseurs voor het leven zijn. We bieden altijd een financiële oplossing. We zijn altijd persoonlijk beschikbaar en staan paraat op de momenten dat het er echt op aan komt. We gaan uit overtuiging voor een langdurige relatie met al onze klanten.

Meer lezen
Rijsbergen
Daemen ICT

ICT-OPLOSSINGEN VOOR HET MKB ONTWIKKELD VOOR U

We geven iedereen het plezier om het maximale uit de dag te halen en geven ze daarvoor slimme ICT-oplossingen. Effectiever en efficiënter werken. Uiteindelijk als mens meer tevreden zijn, met een gezonde balans tussen werk en privé. Zo maken we mensen gelukkig met ICT, we nemen de zorg uit handen.

Meer lezen
Noord-Scharwoude
z23 ICT B.V.

IT met visie

Hulp nodig met IT-strategie of IT-management? De interim IT professionals van z23 staan voor u klaar! Ook voor Security Audits en AVG Compliance Checks.

Meer lezen