Digisource

Digisource

U bent als ondernemer vaak bezig met de orde van de dag. En dat is logisch: uw bedrijf moet blijven draaien. Toch denkt u ook na over de toekomst. De wereld verandert razendsnel en dat heeft gevolgen voor uw onderneming.

Want hoe ziet uw bedrijf er over 5 jaar uit? Gaat u nog verder groeien? Verandert de wens van uw klant en van uw medewerkers? Gaan uw processen misschien veranderen en hoe blijft u de concurrentie voor?

Genoeg vragen om serieus over na te denken. Toch voegen we er graag nog een cruciale vraag aan toe: welke rol moet ICT hierin spelen?

Digisource - Klaar voor de toekomst? 6 ICT basisvoorwaarden!

Klaar voor de toekomst? Samen gaan we ervoor!

Diensten
  • AVGdesk Abonnementen
  • AVG Training
  • AVG Compliance check

Digisource

Ziedewij 3b

2991 LA

Barendrecht

Overige partners

.............................

RIJSWIJK (ZH)
UNO

Welcome to your workspace

UNO ICT. Maakt veilig werken mogelijk. Altijd & overal!

Meer lezen
Zaandijk
CuraConsult B.V.

Compleet EPD

Als zorgprofessional bent u primair verantwoordelijk voor het leveren van zorg. Het bijhouden van een administratie mag die belangrijke taak niet in de weg staan. Toch dient u voor een correct EPD, naast zorginhoudelijke gegevens, ook de nodige financiële- en persoonsgegevens vast te leggen.

Meer lezen
Ede
WELNET B.V.

Welnet biedt alle ICT-diensten voor ondernemers onder één dak

We leveren onze diensten onder eigen beheer. We kunnen dus altijd direct reageren en u hebt één loket voor al uw ICT zaken. We nemen onze verantwoordelijkheid omtrent beveiliging en integriteit.

Meer lezen
Bergen
AVGManager

AVG op orde voor MKB, Onderwijs en Zorg

Wij werken vanuit de overtuiging dat een goede borging van privacy bijdraagt aan de klanttevredenheid en betrouwbaarheid van uw bedrijf. Tevreden klanten vergroten de waarde van uw bedrijf. Privacy & ondernemen of Privacy & het bieden van goede zorg en onderwijs, gaan hand in hand: AVGManager

Meer lezen
Anna Paulowna
PH Verheul

Verheul voor al uw zakelijke verzekeringen, ook voor uw CyberPolis en AVG oplossing

...we elke dag bewijzen dat wij echt adviseurs voor het leven zijn. We bieden altijd een financiële oplossing. We zijn altijd persoonlijk beschikbaar en staan paraat op de momenten dat het er echt op aan komt. We gaan uit overtuiging voor een langdurige relatie met al onze klanten.

Meer lezen
Rijsbergen
Daemen ICT

ICT-OPLOSSINGEN VOOR HET MKB ONTWIKKELD VOOR U

We geven iedereen het plezier om het maximale uit de dag te halen en geven ze daarvoor slimme ICT-oplossingen. Effectiever en efficiënter werken. Uiteindelijk als mens meer tevreden zijn, met een gezonde balans tussen werk en privé. Zo maken we mensen gelukkig met ICT, we nemen de zorg uit handen.

Meer lezen
Noord-Scharwoude
z23 ICT B.V.

IT met visie

Hulp nodig met IT-strategie of IT-management? De interim IT professionals van z23 staan voor u klaar! Ook voor Security Audits en AVG Compliance Checks.

Meer lezen