CuraConsult B.V.

CuraConsult B.V.

Als zorgprofessional bent u primair verantwoordelijk voor het leveren van zorg. Het bijhouden van een administratie mag die belangrijke taak niet in de weg staan. Toch dient u voor een correct EPD, naast zorginhoudelijke gegevens, ook de nodige financiële- en persoonsgegevens vast te leggen.

Actuele gegevens

Curasoft EPD kan uw behandelproces middels zorgpaden onder steunen en u begeleiden in methodisch werken. Het EPD is zo opgebouwd dat alle informatie gestructureerd wordt opgeslagen en snel beschikbaar is, waar en wanneer dat nodig is. Zo zijn behandelplannen, verslaglegging, vragenlijsten en meetinstrumenten volgens kwaliteitseisen per beroepsgroep beschikbaar. Ook een geïntegreerde cliëntenportaal en heldere managementinformatie behoren tot de mogelijkheden van Curasoft.

Met het EPD van Curasoft staan accurate en actuele gegevens in één oogopslag tot uw beschikking. U kunt al uw administratieve en zorgtaken vanuit één centrale omgeving uitvoeren en controleren zonder dubbele, en foutgevoelige, handelingen. Zo geeft Curasoft EPD u een beheersbare en transparante zorgomgeving.

Volledige aansluiting

Onze betrokkenheid blijkt uit het feit dat Curasoft EPD volledig aansluit op uw informatiebehoefte. Onze professionaliteit zorgt er voor dat Curasoft EPD tot stand komt in een hechte relatie met u. Het gaat er ons niet om Curasoft EPD te verkopen als een product, maar om het oprecht en werkelijk bijdragen aan effi ciëntere en effectievere zorgverlening. Innovatief zijn we ook, want we laten ons in het ontwikkelen van Curasoft EPD niet leiden door datgene wat gangbaar is of verwacht wordt. Het succes van Curasoft EPD is een nieuwe manier van denken in combinatie met intelligente software.

Flexibele bouwstenen

Curasoft is gebaseerd op het flexibele CCIS® software framework. Hierdoor kan Curasoft eenvoudig op maat ingericht worden aan de voorkeuren en vraagstukken van klanten en kan Curasoft mee bewegen met de continue veranderingen in de zorgsector. Daarnaast hebben wij rijke kennis en jarenlange ervaring van de zorgmarkt. En dankzij het webgebaseerde model van Curasoft plukt u hier direct de vruchten van. U hoeft zich daarbij niet bezig te houden met software-updates, ingewikkelde licenties of complexe migraties. U kunt direct aan de slag tegen een passend tarief en met de volle ondersteuning van ons betrokken team. Voor u zijn de voordelen die Curasoft brengt geen belofte, maar een voorwaarde voor uw succes. Graag nodigen wij u uit voor een online demonstratie van Curasoft om u alle mogelijkheden voor uw organisatie te laten zien.

Compleet EPD

Diensten
  • AVGdesk Abonnementen
  • AVG Training
  • AVG Compliance check

CuraConsult B.V.

Lagedijk 308

1544 BX

Zaandijk

Overige partners

.............................

RIJSWIJK (ZH)
UNO

Welcome to your workspace

UNO ICT. Maakt veilig werken mogelijk. Altijd & overal!

Meer lezen
Barendrecht
Digisource

Klaar voor de toekomst? Samen gaan we ervoor!

Klaar voor de toekomst? 6 ICT basisvoorwaarden! Wij geloven dat elk bedrijf aan zes ICT basisvoorwaarden moet voldoen om niet alleen nu, maar ook in de toekomst, veilig en efficiënt te werken.

Meer lezen
Ede
WELNET B.V.

Welnet biedt alle ICT-diensten voor ondernemers onder één dak

We leveren onze diensten onder eigen beheer. We kunnen dus altijd direct reageren en u hebt één loket voor al uw ICT zaken. We nemen onze verantwoordelijkheid omtrent beveiliging en integriteit.

Meer lezen
Bergen
AVGManager

AVG op orde voor MKB, Onderwijs en Zorg

Wij werken vanuit de overtuiging dat een goede borging van privacy bijdraagt aan de klanttevredenheid en betrouwbaarheid van uw bedrijf. Tevreden klanten vergroten de waarde van uw bedrijf. Privacy & ondernemen of Privacy & het bieden van goede zorg en onderwijs, gaan hand in hand: AVGManager

Meer lezen
Anna Paulowna
PH Verheul

Verheul voor al uw zakelijke verzekeringen, ook voor uw CyberPolis en AVG oplossing

...we elke dag bewijzen dat wij echt adviseurs voor het leven zijn. We bieden altijd een financiële oplossing. We zijn altijd persoonlijk beschikbaar en staan paraat op de momenten dat het er echt op aan komt. We gaan uit overtuiging voor een langdurige relatie met al onze klanten.

Meer lezen
Rijsbergen
Daemen ICT

ICT-OPLOSSINGEN VOOR HET MKB ONTWIKKELD VOOR U

We geven iedereen het plezier om het maximale uit de dag te halen en geven ze daarvoor slimme ICT-oplossingen. Effectiever en efficiënter werken. Uiteindelijk als mens meer tevreden zijn, met een gezonde balans tussen werk en privé. Zo maken we mensen gelukkig met ICT, we nemen de zorg uit handen.

Meer lezen
Noord-Scharwoude
z23 ICT B.V.

IT met visie

Hulp nodig met IT-strategie of IT-management? De interim IT professionals van z23 staan voor u klaar! Ook voor Security Audits en AVG Compliance Checks.

Meer lezen