Partners van AVGdesk

Onze AVGdesk-specialist bij u in de buurt

Lees verder
Onze partners :

.............................

UNO
UNO
RIJSWIJK (ZH)

Welcome to your workspace

UNO ICT. Maakt veilig werken mogelijk. Altijd & overal!

Meer lezen
CuraConsult B.V.
CuraConsult B.V.
Zaandijk

Compleet EPD

Als zorgprofessional bent u primair verantwoordelijk voor het leveren van zorg. Het bijhouden van een administratie mag die belangrijke taak niet in de weg staan. Toch dient u voor een correct EPD, naast zorginhoudelijke gegevens, ook de nodige financiële- en persoonsgegevens vast te leggen.

Meer lezen
Digisource
Digisource
Barendrecht

Klaar voor de toekomst? Samen gaan we ervoor!

Klaar voor de toekomst? 6 ICT basisvoorwaarden! Wij geloven dat elk bedrijf aan zes ICT basisvoorwaarden moet voldoen om niet alleen nu, maar ook in de toekomst, veilig en efficiënt te werken.

Meer lezen
WELNET B.V.
WELNET B.V.
Ede

Welnet biedt alle ICT-diensten voor ondernemers onder één dak

We leveren onze diensten onder eigen beheer. We kunnen dus altijd direct reageren en u hebt één loket voor al uw ICT zaken. We nemen onze verantwoordelijkheid omtrent beveiliging en integriteit.

Meer lezen
AVGManager
AVGManager
Bergen

AVG op orde voor MKB, Onderwijs en Zorg

Wij werken vanuit de overtuiging dat een goede borging van privacy bijdraagt aan de klanttevredenheid en betrouwbaarheid van uw bedrijf. Tevreden klanten vergroten de waarde van uw bedrijf. Privacy & ondernemen of Privacy & het bieden van goede zorg en onderwijs, gaan hand in hand: AVGManager

Meer lezen
PH Verheul
PH Verheul
Anna Paulowna

Verheul voor al uw zakelijke verzekeringen, ook voor uw CyberPolis en AVG oplossing

...we elke dag bewijzen dat wij echt adviseurs voor het leven zijn. We bieden altijd een financiële oplossing. We zijn altijd persoonlijk beschikbaar en staan paraat op de momenten dat het er echt op aan komt. We gaan uit overtuiging voor een langdurige relatie met al onze klanten.

Meer lezen
Daemen ICT
Daemen ICT
Rijsbergen

ICT-OPLOSSINGEN VOOR HET MKB ONTWIKKELD VOOR U

We geven iedereen het plezier om het maximale uit de dag te halen en geven ze daarvoor slimme ICT-oplossingen. Effectiever en efficiënter werken. Uiteindelijk als mens meer tevreden zijn, met een gezonde balans tussen werk en privé. Zo maken we mensen gelukkig met ICT, we nemen de zorg uit handen.

Meer lezen
z23 ICT B.V.
z23 ICT B.V.
Noord-Scharwoude

IT met visie

Hulp nodig met IT-strategie of IT-management? De interim IT professionals van z23 staan voor u klaar! Ook voor Security Audits en AVG Compliance Checks.

Meer lezen
Contact

Wilt u een vrijblijvend gesprek met advies en tips over onze diensten? Neem dan snel contact met ons op.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form