Regelgeving

Combinatie Office 365 en AVGdesk werkt perfect voor het MKB!

Het is voor het MKB in Nederland niet moeilijk om te voldoen aan de AVG. De combinatie van Office365 met SharePoint Online en AVGdesk heeft al een hele groep MKB-organisaties op een eenvoudig manier laten kennismaken met onze manier van werken. Pragmatisch, doeltreffend en simpel voldoen aan de AVG.

Door
Albert Smit
,
op
7
-
5
-
2018

Niet alleen wij krijgen er steeds meer plezier in, ook onze klanten zien het voordeel van onze snelle manier van AVG ready zijn. Gebruik van slimme systemen, releasemanagement en versiebeheer van Office 365 is gewoon gemaakt om een Privacy Management Systeem op te zetten.

SharePoint Online lijsten werken eenvoudig en iedereen kan zonder cursus gewoon hiermee beginnen met het opzetten van een dataregister met applicaties, leveranciers, stakeholders, rechten en rollen, interne audits en natuurlijk het Data Security Breach Register.

Het klink natuurlijk erg ingewikkeld allemaal, maar met AVGdesk bieden wij een perfecte toevoeging op uw eigen Office 365 omgeving. Onze AVG specialisten komen daarom ook graag bij u langs om samen met u deze technieken om te zetten in uw eigen Privacy Management Systeem.

Met onze Remote Checks zorgen wij voor ondersteuning voor de Plan-Do-Check-Act!

Het team van AVG-Specialisten breiden wij steeds verder uit om alle organisaties die gebruik willen maken van AVGdesk dit jaar AVG-ready te maken.

Naish Hoverboard 122 met Lift 5,7 op het Spaarne in Haarlem
Windsurf Foiling is een hightech sport, net als AVGdesk met Office 365

Recente berichten

26
Apr
Apr
12
Regelgeving

Passende technische en organisatorische beveiligingsmaatregelen dienen te worden genomen tegen verlies of enige vorm van onrechtmatige verwerking op basis van een risico-analyse. Dat kunnen zowel preventieve als detectieve of repressieve maatregelen zijn. Plan-Do-Check-Act

24
Apr
Apr
12
Regelgeving

Het huidige niveau van privacy awareness in Nederland is niet hoog bij kleine en middelgrote organisaties. Met de huidige Europese privacywetgeving is het van groot belang dat deze awareness er snel komt en ook wordt bijgehouden. Start met een Awareness jaar- en inwerkplan en blijf verbeteren!

Terug naar alle adviezen