Software

AVGdesk 1.1 Online (Privacy Management Systeem update)

Na het harde werken van ons team AVG specialisten (Corin, Iman, Christel, Dennis en Albert) gaan we deze week starten met het uitrollen van AVGdesk versie 1.1. Het uitrol mechanisme van Office 365 en SharePoint Online hebben we verder verbeterd met dank aan de SharePointPnP.Powershell community!

Door
Albert Smit
,
op
18
-
2
-
2018

In deze release hebben we vooral aanpassingen gemaakt na de feedback van onze eerste implementaties.  Speciaal voor de zorg heeft AVG specialist Corin veel standaard teksten geschreven om efficiënt te kunnen starten met AVGdesk. Het uitvoeren van de risicoanalyse in Excel bleek soms niet optimaal op alle devices te functioneren. Daarom hebben we deze nu opgenomen in de primaire Wiki interface. Verder zijn een aantal lijsten voorzien van standaard waardes waarmee de implementatie nog sneller kan verlopen.

Afgelopen week hebben we het druk gehad met bezoeken van geïnteresseerde organisaties in Rotterdam, Ede, Alkmaar en Heerenveen. Ook zijn onze beide AVG informatiebijeenkomsten met IT-Councelor en Scherp Advocaten bij Hoekstra opleidingen in Alkmaar uitermate goed bezocht.

Deze week gaan we weer diverse AVGdesk systemen uitrollen bij onze klanten en gaan onze AVG specialisten weer op pad om te assisteren bij het AVG-ready maken van deze organisaties.

Wilt u ook op tijd klaar zijn voor de AVG? Maak dan een afspraak met één van onze partners: Welnet, AVGmanager, Daemen-ICT, PH Verheul, IT-Councelor Noord of Grip-IT.

Wij blijven hard werken om heel MKB Nederland AVG-ready te maken met minimale inspanning en kosten!

Recente berichten

26
Apr
Apr
12
Regelgeving

Passende technische en organisatorische beveiligingsmaatregelen dienen te worden genomen tegen verlies of enige vorm van onrechtmatige verwerking op basis van een risico-analyse. Dat kunnen zowel preventieve als detectieve of repressieve maatregelen zijn. Plan-Do-Check-Act

24
Apr
Apr
12
Regelgeving

Het huidige niveau van privacy awareness in Nederland is niet hoog bij kleine en middelgrote organisaties. Met de huidige Europese privacywetgeving is het van groot belang dat deze awareness er snel komt en ook wordt bijgehouden. Start met een Awareness jaar- en inwerkplan en blijf verbeteren!

Terug naar alle adviezen